Regenboogweek

By | Nieuwsbericht

Deze week hangt de regenboogvlag in de mast van de Spieghelkerk, aangesloten bij ‘wij de kerk’, ter gelegenheid van Coming Out Dag en de Regenboogweek van 11-18 oktober 2020.

Bloembollen

By | Nieuwsbericht

Via de Vrienden van het Spieghel kregen wij van de gemeente Gooise Meren een grote zak met bloembollen om te planten. Gemengde biologisch geteelde bollen die nog moeten groeien, maar die ons van februari tot en met mei zullen belonen met een prachtig kleurenpallet. En een gezonde voedselbron voor vlinders en bijen, zo laat kweker Lubbe ons weten.

Op 13 oktober gepoot aan de zijkant van onze kerk, om vooruit te kijken.

Nieuw initiatief: Kids to Express

By | Nieuwsbericht

De Spieghelkerk wil een eigentijdse kerk zijn die ook jonge mensen aanspreekt. Daarom faciliteert zij Kids to Express, een koor dat talentvolle kinderen van 7-12 jaar, uit alle geledingen van de samenleving, de unieke kans biedt op gratis deelname aan een topkoor o.l.v. Michiel Rozendal, zangcoach van Kinderen voor Kinderen, en Linda Hibma, danscoach. Voor informatie, zie: www.kidstoexpress.nl en de flyer.

Cursus Waar sta ik voor?

By | Nieuwsbericht

Ds. Riegonda van Welie geeft in het najaar een cursus Waar sta ik voor? De cursus staat voor iedereen open die daarin geïnteresseerd is. In de cursus worden handvatten gegeven hoe je tegen bepaalde zaken, zoals de bijbel, God, Jezus, aan zou kunnen kijken. In het bijzonder aan de hand van theoloog Miskotte en (Carel) ter Linden. Aanmelden? Mail: predikant@spieghelkerk.nl

Start kerkdiensten in de Spieghelkerk

By | Nieuwsbericht

Vanaf 6 september zijn er weer ‘gewone’ diensten. Hoewel, gewoon? De 1,5 meter afstand moet steeds gehandhaafd blijven. Daarvoor heeft de wijkkerkenraad een gebruiksplan opgesteld, dat u hier kunt inzien.

Er is een aanmeldingssysteem voor de diensten, waarvan u hier kennis kunt nemen. Het aanmeldingssysteem kunt u via de home-pagina oproepen door op de button ‘aanmelden kerkdienst’ te klikken.

Huwelijk Annelijn Keuning en Frank Griekspoor

By | Nieuwsbericht

Op vrijdag 14 augustus vindt om 14.30 uur de huwelijksdienst plaats van Annelijn Keuning en Frank Griekspoor in de Spieghelkerk. De dienst wordt geleid door ds. Riegonda van Welie en Martijn Vis, voorganger van het Apostolisch Genootschap. De dienst is online te volgen door hier te klikken of door op de homepagina van deze site te klikken op ‘Kerk video’. Luisteren via de kerkwebradio kan natuurlijk ook; klik daarvoor op ‘Kerk radio’ op de homepagina.