Voorstelling Kids to Express

By | Nieuwsbericht

De clip van het eerste liedje van het nieuwe kidskoor Kids to Express ging in een volle Spieghelkerk in première. Voor scholen, kerken en gezinnen. De liedjes willen open en goede gesprekken over allerlei levensthema’s zoals vertrouwen, hoop en angst bevorderen.

Gezellig Spieghelcafé

By | Nieuwsbericht

Wat is het gezellig om samen koffie te drinken in het Spieghelcafé. Er komen elke woensdag steeds weer nieuwe mensen binnen lopen uit onze gemeente. Ook u bent van harte welkom.

Trouwen in de Spieghelkerk

By | Nieuwsbericht
Dat een kerkelijk huwelijk mogelijk is in de Spieghelkerk mag duidelijk zijn. Op aanvraag (gemeente) kan er echter ook burgerlijk – en eventueel aansluitend kerkelijk – getrouwd worden in de kerkzaal van de Spieghelkerk. Zaterdag 2 oktober 2021 gebeurde dit voor het eerst. Het betreffende bruidspaar huurde de kerkzaal inclusief het Spieghelhuis waar men tussen de plechtigheden door de lunch gebruikte. Kijk voor de mogelijkheden en informatie op deze website.

Lunch-in van start

By | Nieuwsbericht

Op dinsdag 7 september is de eet-in weer van start gegaan. Omdat er voortaan een lunch geserveerd zal worden, is de eet-in omgetoverd in de lunch-in. Het was weer erg gezellig en van de lunch werd heerlijk gegeten. De bezoekers van de lunch-in waren zeer dankbaar.

Kerkdienst via GooiTV op 29 maart

By | Nieuwsbericht

Zondag gaat ds. Riegonda van Welie-Kaai voor in de Spieghelkerk. De dienst wordt uitgezonden om 10.30 uur via GooiTV, te zien op televisie (voor inwoners van Gooise Meren) en via de livestream van GooiTV op internet (voor inwoners van de Hilversumse Meent). Klik op de flyer links om bij de livestream te komen. Om het bericht in Bussums Nieuws te lezen klikt u op de rechter afbeelding.

Spieghelcafé Online

By | Nieuwsbericht

In plaats van koffie drinken en bijpraten tijdens het Spieghelcafé of na de diensten op zondag introduceren we ‘Spieghelcafé Online’ met luchtige en positieve berichten om thuis te lezen tijdens een kop koffie. Abonneren op de nieuwsbrieven kan door uw mailadres in te vullen onderaan deze website.

Wilt u een verhaal delen of anderszins een bijdrage leveren aan Spieghelcafé Online, stuur dan een mail aan spieghelcaféonline@spieghelkerk.nl.