Gespreksgroepen

MIBA-overleg (55+)

Het MIBA-overleg is een gespreksgroep voor gemeenteleden van ongeveer 55 jaar en ouder, die zes keer per jaar bijeenkomt op een donderdagavond. Het programma is divers: van een (bijbel)boek tot het gezamenlijk bespreken van een film.

Bijbelkring

De Bijbelkring is een gespreksgroep voor ouderen, die iedere tweede woensdagmiddag van de maand wordt gehouden. In overleg worden er Bijbelteksten gelezen die passen bij de tijd van het jaar en gaan daarover met elkaar in gesprek.

Koffie, Bijbelteksten & spiritualiteit

De gespreksgroep Koffie, Bijbelteksten & spiritualiteit is opgezet met enkele geïnteresseerde jonge vrouwen die meer wilden weten van de historische achtergronden van Bijbelteksten en de mogelijke betekenissen voor nu. Deze groep komt ongeveer eens per maand bij elkaar op maandagavond bij een van de deelnemers thuis.

Voor meer informatie: Koffie, Bijbelteksten & spiritualiteit

Gouden kalf

Het Gouden kalf is samengesteld uit mensen uit de zakelijke dienstverlening. Gesproken wordt over de rol van geloof en zingeving in de zakelijke wereld. Het Gouden Kalf komt vijf à zes keer per jaar bijeen, op maandagavond.

Voor meer informatie: Gouden kalf