Chill Church maakt kennis in drie woorden

By 6 januari 2019Nieuwsbericht

Op zondag 6 januari was er niet alleen nieuwjaar wensen voor de hele gemeente, ook onze tieners zijn weer bij elkaar gekomen. Deze samenkomsten vinden plaats op de verdieping van het Spieghelhuis en kent dezelfde aanvangstijd als de vieringen, dus je vangt niet snel een glimp op van onze tieners.

Kerstontbijt van Chill Church op 23 december 2018 (4de Advent)

Een nieuw jaar met vier nieuwe leden (Auke, Joris, Ard en Willemijn). Ellen Danhof, als kersverse jeugdouderling, heeft samen met Maarten van Welie (ook nieuw😉) het gesprek geleid. Omdat er van de veertien tieners vijf nieuw waren, was een serieus voorstel rondje wel op zijn plaats. Aan de hand van drie woorden mocht iedereen zichzelf beschrijven. Hier kwamen erg leuke reacties op. Het mooiste van alles is dat de meesten zichzelf als vriendelijke/aardig/sociaal zien, een aantal dichtte zichzelf ook de karaktereigenschap ‘ongeduldig’ toe (iets waar weinig van te merken was). Daarnaast kenmerkte de groep zich met sportieve, originele, nieuwsgierige en creatieve eigenschappen een mooi palet aan eigenschappen toe. Gezien het plezierige verloop van het gesprek en de goede sfeer was het een vriendelijke en sociale club mensen bij elkaar. Dit maakt dat wij weer zin hebben in een nieuw jaar voor Chill Church!

En zoals altijd sluiten we af met een gebed, waarin iedereen mag aangeven waar ze hulp bij willen hebben en waar ze dankbaar voor zijn.

Inge

Author Inge

More posts by Inge

Leave a Reply