Aanmelden kerkdienst

Procedure en spelregels

U kunt zich elke week vanaf maandagmiddag opgeven voor de kerkdienst van de komende zondag. Elke week is een andere groep gemeenteleden aan de beurt. De ene week is dat de groep waarvan de achternaam begint met de letters A t/m K, de andere week is dat de groep waarvan de achternaam begint met de letters L t/m Z. Aanmelden kan via de Kerkgeld-app of via de website van de Spieghelkerk. Lees hieronder in de twee tabbladen hoe dat werkt en wat de spelregels zijn.

Aanmelden via de app Kerkgeld

U kunt de app Kerkgeld downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). In de app kunt u vervolgens de Protestantse Gemeente Bussum koppelen. De app is dan gereed voor gebruik.

Om u aan te melden klikt u op de button “aanmelden kerkdiensten”. U kiest de juiste maand en klikt de kerkdienst van uw keuze aan. Klik vervolgens op aanmelden en vul het aantal deelnemers in waarvoor u een plaats reserveert en sla dit op. Er verschijnt een mededeling ”Succesvol toegevoegd”

Ter bevestiging ontvangt u een e-mail. Als u zich afmeldt ontvangt u daar ook een bevestiging van.

Aanmelden via de website

U klikt op de button ‘aanmelden kerkdienst’.

Heeft u nog geen account, log dan in als nieuwe bezoeker. Daarna kunt u een account aanmaken, zodat uw gegevens bekend zijn. Met een account kunt u gemakkelijk wijzigingen of annuleringen van uw kerkbezoek doorgeven.

Heeft u een account, dan logt u in als terugkerende bezoeker. U klikt op ‘Aanmelden kerkdiensten’ en selecteert boven de kalender de juiste maand. Onderin het scherm verschijnen de diensten waarvoor een plaats gereserveerd kan worden. Maak een keuze uit één van deze diensten door deze aan te klikken en vul het aantal deelnemers in waarvoor u een plaats reserveert. Klik vervolgens op aanmelden. Daarna verschijnt een mededeling ‘Succesvol toegevoegd’. Per e-mail ontvangt u een bevestiging. Als u zich afmeldt ontvangt u daar ook een bevestiging van.

U meldt zich alleen aan als u gezond bent.

Reserveren dient uiterlijk zaterdagochtend voor 12.00 uur te gebeuren.

Als u geen internet heeft, vraag dan aan een vaste contactpersoon om voor u te reserveren (zodat u altijd te vinden bent i.v.m. bron- en contactonderzoek).

Chauffeurs melden ook hun medereizigers aan.

Het gebouw van de Spieghelkerk is niet groot genoeg om iedereen op 1,5 meter te huisvesten. Er wordt daarom gewerkt met een rooster: de ene week worden gemeenteleden met achternamen die beginnen met de letters A t/m K uitgenodigd, de week daarna degenen met achternamen die beginnen met L t/m Z.

De kerkdiensten kunnen elke week ook met beeld gevolgd worden op internet op http://www.kerkdienstgemist.nl(op de home-pagina via de knop ‘kerk video’).

Op zaterdag kan na 12.00 uur iedereen in de niet-genodigden-groep kijken in de app of op de website of er nog plaatsen vrij zijn. U kunt zich dan alsnog aanmelden ook al is het niet uw ‘roosterweek’.

Heeft u zich aangemeld, maar bent u alsnog verhinderd, meldt u zich dan af via de app of op de site. Zo is het duidelijk voor anderen dat er nog een plekje vrij is.